HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Nizam Malek

Kenapa Saya Suka Trade Saham Guna Maybank

286 ratings | 36975 views
Kenapa Saya Suka Trade Saham Guna Maybank Invesment Equity
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (27)
halilintar (2 months ago)
Terbaik bos.. sape yg baru nk kenal saham blh join kelas newbie nizam malik.. mmg terbaik.. sy dh attend kat putrajaya pd 19 Aug.. kalu ada rezeki sy plan join kelas advance pulak 16 sep ni....
mzulfekar (5 months ago)
aslm tuan Nizam Malek...apa itu premier akaun. sy bukak akaun cds dgn maybank, xde pon akaun tu...boleh bagi pencerahan tak..? yg sy ada ialah akaun utk sy deposit kan ke dlm akaun trust iaitu akaun sy yg byr apabila sy beli sesuatu saham. sy ni newbie. baru belajar2..terima kasih.
Arrun Pandian (8 months ago)
Terima Kasih Tuan Nizam
Muhammad Yusri (8 months ago)
Thanks bro
afzalul rizal (10 months ago)
Asslamaualaikum tuan kalau macam main forex kita nak deposit paki maybank boleh ke xde hal ke
Ganu Kite (11 months ago)
Xde lptop..guna smartphone boleh ke
abu bakar (1 year ago)
Sesiapa boleh tlg sy .. mcm mna cara guna maybank2u.. 1. Mcm mana nak transfer duit ekaun simpanan ke ekaun trading dan transfer ekaun trading ke ekaun simpanan? 2. Mcam mna nak semak baki ekaun trading?
aliffumair7 (1 year ago)
Assalamualaikum saudara nizam,.terima kasih for information berguna ni,. Dan saya tersilap besar.dengan mendaftar akaun cdf pada broker lain ( baru je seminggu yg lalu, tapi dalam proses, katanya ambil masa 2minggu) sedangkan saya ni pemegang akaun maybank. Bolehkah saya batalkan pendaftaran di broker tu dan daftar di maybank.??. sebab saya lihat dengan cara yg saudara nizam terangkan itu.. mudah sangat2.
boboi noel (11 months ago)
tuan buka je cds baru dgn maybank. cds xpe klw ada byk klw x silap sy lh
terima nizam malek di atas perkongsian ini. Sangat membantu newbie mcm saya..
Mn faz (1 year ago)
assalamualaikum bos... saya berminat utk velajar mengenai melabur saham tetapi saya tidak cara2 utk berjaya dlm bidang ni.. boleh cik tunjuk ajar dlm bidang ni?? kalau boleh nk mintak num ws tu..
Ahmad Tasnim Mohamed (1 year ago)
Assalamualaikum saudara Nizam. Terima kasih atas perkongsian ilmu ini. Sedikit sebanyak membantu saya untuk memulakan pelaburan saham 👍🏻😎
Nizam Malek (1 year ago)
Ahmad Tasnim Mohamed Alhamdulillah tuan. Terima kasih kerana sudi tonton video saya. -Nizam Malek (010-9899255)
Firdaus Mohamed (1 year ago)
perkongsian yg bermanfaat...sangat membantu terutama org baharu yg ingin mencari ilmu berkenaan jual beli saham..
Latif Wan (1 year ago)
terbaik boss..
Zulfadli Saberi (1 year ago)
terima kasih atas perkongsian video ini
cipher send (1 year ago)
terima kasih tuan atas perkongsian video ni... bila tuan nk buat kelas saham...
Muhammad Ariel ShahTM (2 years ago)
boleh ajar saye tak
ELD SUKASIH (2 years ago)
terima kasih tuan atas perkongsian ilmu..boleh x nak belajar dgn tuan pasal saham ni..
AAI Ichigo (2 years ago)
terima kasih tuan..
Shaari Idris (2 years ago)
guna mplus lagi okay.. lagi murah drpd maybank
shahkasahias shahrol (2 months ago)
M plus terbaikk
Nizam Malek (2 years ago)
Yup dengarnya Mplus paling murah.
Mckenze Sinz (3 years ago)
bos ada nombor wasap.tlong ajar.sa mnat saham
Nizam Malek (2 years ago)
Boleh wasap di 010-9899255.
Nizam Malek (2 years ago)
Boleh wasap di 010-9899255.
cartoon6769 (2 years ago)
saya nak juga

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.