HomeОбразованиеRelated VideosMore From: Mahersaham

Cara Mudah Trade Saham Online Guna Smartphone

82 ratings | 19610 views
Dalam video ini saya cerita bagaimana anda boleh guna smartphone. Gunakan teknologi yang ada untuk anda jana kekayaan anda. . Saya juga cerita berkaitan 'market depth' - introduction untuk orderflow analysis - analisis saham yang tak ramai orang tahu. . Diharapkan video ini dapat membantu 'newbie', beginner dan juga yang dah lama trade saham.
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (9)
LN Network Vlogs (5 months ago)
Kalau nk withdraw duit gune fone blh x?
Mahersaham (5 months ago)
ln network technology kena guna pc setakat ni...utk mobile masih belum ad function tu
Akuna Matata (9 months ago)
nk tnya Mplus platform ada x plihan bhgn expiry tu G.T.C?
Lian Kings (9 months ago)
Mplus online ni kira platform jeke..nak buka account CDs nak pegi buat kat maybank ke atau macam mana?..tolong pls.. Tq
samuel fary (1 year ago)
Saya nak trade saham,so mcm mana nak register yek?harap tuan boleh membantu
Mat Zarif (1 year ago)
ade x simulasi?utknewbie..duit olok2....
Mohd Faizal Jamaludin (1 month ago)
bursamarketplace.com
Radziah Salleh (1 year ago)
kalau ikut atas ni, beli 0.375, dan jual pada 0.37... kira rugi la kn tuan?
Radziah Salleh (1 year ago)
ooo... nak jual balik tgok harga semasa tu la kn? ok2... faham sikit... tq tuan...

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.